I min siste YouTube -video på Combat Sports Lawyer forklarer jeg at jeg takler den gamle myten om kampsportkunstnere som registrerer hendene som dødelige våpen. Tro det eller ei, det er Costa Ricas herrelandslag i fotball Skjorter en viss sannhet i dette ryktet i en amerikansk jurisdiksjon. Mer praktisk talt loven og kampsporttrening noen ganger støter på hverandre i tilfeller av overgrep, batteri og selvforsvar.

For de som leter etter mer om disse emnene her er noen tidligere oppskrivninger, og nedenfor er teksten til den faktiske GUAM -registreringsloven:

§ 62102. Registrering. Institutt for inntekt og beskatning skal registrere hver karate eller judoekspert som gjelder for dette og skal holde en liste over slike eksperter. Ved utstedelse av registreringssertifikatet fra Department of Revenue and Taxation, skal søkeren bringe et slikt sertifikat til lisensdivisjonen for Institutt for inntekt og beskatning, som skal fakturere søkeren for det nødvendige gebyret. Ved betaling av det nødvendige gebyret til kassereren i Guam, skal kassereren kvittere derav på grunn av registreringsbeviset og returnere et Kameruns herrelandslag i fotball Skjorter slikt sertifikat til søkeren. Registreringssertifikatet med mottak av kassereren som er merket i ansiktet, skal utgjøre bevis for registrering.

Mixed Martial Artists hender som ble ansett som “dødelige våpen” i Texas Assault Case

Kampsportkunstnere hender som dødelige våpen!

For dette som er interessert i mer om dette emnet, ble en fersk sak fra North Carolina gjort oppmerksom på meg som ytterligere illustrerte de ‘hendene som dødelige våpen’ tilnærming tatt av straffeloven av og til. Saken kan her finnes der følgende prinsipp fra tidligere tilfeller ble beskrevet “En overfallsmanns hender kan betraktes som dødelige våpen med tanke på overgrepsforbrytelsen med Ghanas herrelandslag i fotball Skjorter et dødelig våpen som påfører alvorlig skade avhengig av måten de ble brukt og og partenes relative størrelse og tilstand. ” State v. Allen, 193 N. C. App. 375, 378, 667 S.E.2d 295, 298 (2008)

Annonse

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Velkommen BJPenn.com Lesere – Kampsportkunstnere Hands As Deadly Weapons! 12. november 2015 med 1 kommentar
Mixed Martial Artists hender som ble ansett som “Deadly Weapons” i Texas Assault Casenovember 3, 2015 med 3 kommentarer
BC Open er en flott begivenhet … synd at det er ulovlig april 14, 2013 med 4 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.