den klassiske “8 by 8 -regelen” (8 glass 8 væske unser vann per dag) er lett å huske, men i hundedagene om sommeren, når det er Stade Rennais FC Skjorter varmt ute Og du jobber hardt, det er enda viktigere å holde seg hydrert. Du får det generelle konseptet: jo mer du svetter, jo mer trenger du for å trappe opp nippet.

Men hva hvis du blir lei av flasken din med vanlig gammel H2O? Den tilførte vanntrenden tilbyr en forfriskende LOSC Lille Skjorter vri! Medisinsk spa -vann med agurk og sitron er ikke noe nytt, men det er så mange måter å leke med frukt, grønnsaker, urter, krydder, til og med te og blomsterblad. Khloé Kardashian ser aldri ut til å treffe treningsstudioet uten å pakke smaken, og et snev av fersk jordbær eller mynte er definitivt et bedre valg enn en sukkerholdig sportsdrikk. Infusjoner er morsomme, enkle å DIY, og en velsmakende måte å lure deg selv til å drikke mer vann.

Dette er hva du trenger å vite for å komme i gang. I tillegg, syv friske smaker å prøve.

Verktøy: Du kan kjøpe en spesiell vannflaske, med en kurv for å holde frukt og andre ingredienser, noe som gjør opprydding praktisk. Men en vanlig vannflaske, murkrukke eller en større mugge eller karafe for større partier fungerer også.

Ingredienser: Det er mye morsom frukt, grønnsaker og andre komponenter som gir smak og aroma, og starter med disse generelle kategoriene. Hvis budsjettet ditt tillater det, kan det være en god ide å handle organisk, siden du vil være svake blader og skreller en stund.

Frukt: sitrus, bær, kirsebær, drue, fersken, melon

Grønnsaker: agurk, selleri, fennikel, gulrot

Urter: mynte, rosmarin, basilikum, timian

Krydder: vanilje, kanel, kardemomme

Blomster: lavendel, rose, hibiskus

Te: grønn, hvit, svart

Tips: Gi frukt og grønnsaker en skylling og skrubbe før de går inn, og skiver eller hugger fastere varianter for å frigjøre mer smak. Tynnhudede bringebær er fine igjen, men skiver får mer ut av et syrlig eple! Og hvis du prøver te, bør du vurdere styrken og koffeinet. Det kan være lurt å trekke bladene ut før de blir overtegnet eller bitre.

7 Ferske smakskombinasjoner for tilført vann

Spa vann = agurk + sitron + Watford FC Skjorter mynte

Veldig bær = jordbær + bringebær + blåbær

Citrus Breeze = oransje + grapefrukt + rosmarin

Cherry Crush = Cherry + BlackBerry + Vanilla

Pool Party = Watermelon + Lime + Mint

Peachy Keen = White Tea + Peach + Cinnamon

Grønn teaser = grønn te + sitron + ingefær

Hva er din favoritt måte å fukte på når det er varmt om sommeren?

Denne informasjonen er kun til utdanningsformål og er ikke ment som en erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du bør ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helseproblem eller tilstand. Ta alltid kontakt med legen din før du endrer kostholdet, endrer søvnvanene, tar kosttilskudd eller starter en ny treningsrutine.

Becky Duffett

Becky Duffett er en medvirkende ernæringsredaktør for Fitbit og en livsstilsforfatter med en lidenskap for å spise godt. Hun er en tidligere Williams-Sonoma-kokebokredaktør og utdannet ved San Francisco Cooking School, og har redigert mange kokebøker og utallige oppskrifter. City Living har gjort henne til en spinnmisbruker – men hun vil fremdeles heller sykle på hest. Hun bor i det søteste nabolaget i San Francisco, tilbringer helger på bondemarkedet, prøver å lese på bakeriet og steke store middager for venner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.