Kanadiere har omfavnet blandet kampsport siden sportens oppstart. Til tross for dette har MMA alltid vært ulovlig i Canada. Den lange veien til legalisering nærmer seg en slutt med at Bill S-209 nå passerer tredjebehandling i parlamentet med en stemme på 267-9 som muliggjør en juridisk ramme for Feyenoord Skjorter både ekspert og amatør MMA sammen med andre kampsport.

Hva gjør utgifter S-209?

Straffeloven § 83 gjør at priskampen er ulovlig bortsett fra under begrensede omstendigheter. Siden 1934 var unntakene begrenset til “boksing”. Bill S-209 har utvidet omstendighetene for lovlige premiering til å omfatte MMA så vel som andre idretter.

Standard er at priskampene vil forbli ulovlige i Canada. Bill S-209 tillater provinser å kontrollere ekspert MMA i tillegg til boksing. Dette rydder metoden for at provinser har makt til å produsere atletiske kommisjoner for å kontrollere samt tillatelsesekspert MMA -anfall. Dette vil gi provinsielle stillinger som Athletic Commissioner of Ontario samt BC Athletic Commissioner faktiske myndighet til å utnytte sine krefter til å tillate lovlig MMA. Dette vil også eliminere kravet til provinser som Quebec for å SSC Napoli Skjorter finne opp idrett som “blandet boksing” for å komme seg rundt det gamle straffelovforbudet. Til slutt vil det ideelt sett gi motivasjon for provinser som har vært like godt sjenert å kontrollere MMA til dags dato for å produsere atletiske kommisjoner, samt bringe sporten over bakken.

Hva med andre kampsport enn MMA?

En av manglene ved utgifter S-209s språk er at det begrenser provinsiell myndighet til å tillate ekspert “boksekonkurranser eller blandede kampsportkonkurranser”.

Det kan hevdes at forutsatt at dette spesifikke språket andre ekspertkampidrett som kickboksing ikke kan reguleres, vil de derfor forbli ulovlige. BC ser ut til å ha tatt denne holdningen.

Kanskje er den mer praktiske tolkningen av provinsmaktene at hvis de kan kontrollere ekspert MMA, kan de regulerte enhver type undergruppe kampsport så lenge konkurransens regler ikke muliggjør metoder som er forbudt av MMA. For eksempel er alle metoder som er lovlige i en ekspert kickboxing -kamp på samme måte lovlige i MMA, så vel som det kan hevdes at en provins er godt innenfor deres rettigheter til å kontrollere og tillate slike idretter.

Hva med amatør MMA så vel som andre kampsport?

Noen amatørkampsport vil være lovlige som standard, så vel som andre vil forbli ulovlig som standard, dette inkluderer amatør MMA.

Amatørkampidrett som vil være lovlig som standard vil omfatte de “i programmet til den verdensomspennende olympiske komiteen”. Disse inkluderer boksing, bryting, judo samt Tae Kwon Do.

Andre amatørkampsport, som MMA, kickboksing og karate, forblir ulovlig som standard. Utgift S-209 gjør det imidlertid mulig å fikse dette ved å tillate provinser å gjøre dem lovlige ved å spesielt utpeke dem. Dette er et nyttig verktøy så vel som et som hver provins raskt bør bruke for å gi alle kanadiere en liste over tillatt amatørkampidrett.

Kort sagt, utgifter S-209 er en kjærkommen modifisering av det kanadiske kampsportens juridiske Sanfrecce Hiroshima Skjorter landskapet. Jeg motiverer alle interessenter i Battle Sports -området til nå å komme i kontakt med provinsielle myndigheter, samt motivere dem til å gi forskrifter som tar for seg amatørgapet.

Her er video av selve avstemningen

Annonse

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Nå som vi er ferdige med å feire utgifter S-209, er det på tide å komme til WorkJune 6, 2013in “Amateur MMA Law”
Lovgivningen om utilsiktede konsekvenser – Amatør MMA -hendelser nå ulovlig, og blir lagt ned i CanadaJune 21, 2013in “Amatør MMA Law”
Bill S-209 mottar kongelig samtykke; nå offisielt i kraft 20, 2013in “Bill S-209”

Leave a Reply

Your email address will not be published.