Et spørsmål som ennå ikke skal evalueres på en rettslig evaluert er om det er ulovlig å kutte konkurranser i henhold til § 83 i Canadas straffelov.

Vi vet at amatørbryting og judokonkurranser er lovlige, med mindre provinser vedtar lover til det motsatte, da disse blir fanget av unntakene “OL -sport” i koden § 83 (2) (a). Men hva med andre gripende hendelser en slik underkastelse brasiliansk Jiu Jitsu -turnering? Ville disse kjørt av straffeloven uten provinsiell ramme på plass? Et argument kan fremmes uansett.

Som utgangspunkt forbyr seksjon 83 alle priskamp som ikke oppfyller unntakene i straffeloven, med premikampene som blir definert som “et møte eller kamp med knyttnever, hender eller føtter mellom to personer som har møttes for dette OGC Nice Skjorter formålet med tidligere ordning gjort av eller for dem “.

Å eliminere slående unntar sannsynligvis ikke straffeloven fra å bli utløst på grunn av inkluderingen av ordet “eller”. Å bruke “eller” i stedet for “og” betyr at det ulovlige møtet kan la “knyttnever” eller “hender” eller “føtter” brukes. Det er ikke en strekning å si at en innsendingskonkurranse uten streik fremdeles er et møte med hender eller føtter.

BC, for å ta en provins, ser ut til å se på å slå seg til å bli tatt til fange under § 83 og har vedtatt et kjøp i rådet som tillater både ‘grappling’ og ‘Jiu Jitsu’ konkurranser som skal holdes uten å bryte straffeloven.

New Brunswicks kampsportsregning ser derimot også ut til å se gripende konkurranser som fanget av straffeloven, men inkluderer ikke noen ikke-olympiske gripende sport under listen over “foreskrevet” kampsport.

Noen andre provinser har rett og slett ikke behandlet situasjonen som fører til mangel på enstemmighet over hele Canada om seksjon 83 er ment å fange gripende hendelser.

På den andre siden av mynten kan LOSC Lille Skjorter det fremmes et argument om at seksjon 83 aldri var ment å dekke gripende hendelser. Som diskutert med usikkerheten rundt lovligheten av profesjonell kickboksing i Canada, kan ikke lovgivning på ansiktet til å se på lovens intensjon. Ved å gjøre dette ser domstolen ofte på lovgivningsargument rundt loven. Interessant nok, da anvendelsen av Bill S-209 på å slå ble diskutert, skjedde følgende utveksling blant lovgivere:

______________________________________________________

Kyle Seeback Brampton West, på

Takk, herr styreleder.

Senator Runciman, jeg har en e-post fra en gentleman som er i ridning fra Ontario Grappling Alliance. Selvfølgelig var jeg ikke en gang klar over at det var en Ontario-gripende allianse før jeg mottok e-posten, men jeg kommer til å spørre deg og Mr. Qatars herrelandslag i fotball Skjorter Pacetti også. Han ser ut til å tro eller har fått en viss veiledning om at på grunn av endringene i denne lovgivningen, vil grappling nå falle i en ikke-juridisk status.

Min gjennomgang av lovgivningen indikerer at hvis den var lovlig før, vil den fremdeles være lovlig; Hvis det var ulovlig før, kan det fremdeles være ulovlig, men det var ulovlig til å begynne med. Jeg ser ikke hvordan denne lovgivningen vil påvirke grappling og Ontario gripende allianse.

03:45 p.m.

Ontario (Thousand Islands and Rideau Lakes), CPC

Senator Bob Runciman

Nei, jeg vet ikke heller. Den saken, ikke spesifikt med grappling, kom opp under høringene. Det er ingen kjent sport som ikke bruker knyttnever, hender eller føtter. Det var snakk om å navngi spesielle idretter. Det kan skape problemer, hvis nye hybridsport kommer på scenen de kommende årene.

Jeg tror frykten hans kan bli lidret og at han vil være trygg i henhold til denne endringen i lovgivningen.

03:45 p.m.

Kyle Seeback Brampton West, på

03:45 p.m.

Massimo Pacetti Saint-Léonard-Saint-Michel, QC

Som ikke-advokat er min mening at vi bare legger til noe; Vi sletter ikke. Lovforslaget legger bare til “føtter” til straffeloven, så jeg ser ikke hva problemet ville være.

____________________________________________________

Selv om det kan fremsettes et sterkt argument. 83 fanger ikke-olymoiske grapplingkonkurranser i kraft av den vanlige lesningen av premie-kampdefinisjonen, bringer ovennevnte utveksling en viss usikkerhet til ligningen. Provinser vil være lurt å ta opp situasjonen med lovgivningsmessig klarhet som tar for seg hvilke konkurranser som er lovlige og hvordan de i det hele tatt skal sanksjoneres. Stillhet fører til usikkerhet.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Hvorfor Firas Zahabis BJJ Bitcoin Ploy er en risikabel måte å prøve å unngå den kriminelle Codeaugust 20, 2017 med 2 kommentarer
Premie bekjempelse av påtalemyndigheter og bekjempe idrett i Canada.aJuly 29, 2013in “Combat Sport påtalemyndigheter”
Mer om CNMMAF “Tryouts” – Testing Shades of Grey i Canadas kriminelle Codefebruary 24, 2014in “Amateur MMA Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published.