Hackney Publications Lesere vil få 20 prosent rabatt på denne lenken:

Det første ESIC Global Esports Summit 2022 arrangeres Inter Milan Skjorter 14. april og vil samle det ledende bransjeeksperter og eSports -samfunnet sammen for en massiv konferanse på Excel i London.

Spesielt vil det reflektere over temaer bransjen står for øyeblikket. Noen av temaene som dekkes under arrangementet inkluderer: esports og loven, integritet innen esports, merkevarebygging, investering, inntektsgenerering, virkning av COVID-19 og fremtiden til esports.

Ifølge Ian Smith, kommisjonær for ESPORTS Integrity Commission (ESIC), er Eges -toppmøtet opprettet for ESports -økosystemet. Spesielt “de menneskene som leverer tjenester og produkter til esportsindustrien, som advokater, fagpersoner i finansielle tjenester, investorer, hard- og programvareprodusenter og varebilder.” Hovedtemaet for 2022 løper dypt i målene for ESIC, “For å skape den valgte destinasjonen for alle i og Fluminense Skjorter koblet til økosystemet.” Siden dette vil være et av to toppmøter for ESIC i 2022, mener Smith at dette vil tillate dem å fange denne “hurtig bevegelige industrien” uten å vente et helt år til.

Behovet for en konferanse er klart for ESIC. “Esports er langt mindre godt forstått Gremio Skjorter enn tradisjonell idrett, og vi er fremdeles på et relativt grunnleggende utdanningsnivå for tjenesteleverandører og investorer som ser på vår bransje for muligheter.” I tillegg, som en “pålitelig nøytral” i bransjen, er “vi i stand til å tiltrekke interessenter fra økosystemets bredeste spekter.”

Eges vil bli holdt sammen med en annen populær konferanse, Ice, der samlingen av spill (spill) eksperter vil samles. ICE er den største globale samlingen av spilloperatører i Europa. Selv om det vil være et travelt få dager, uansett om man deltar på Eges og/eller iskonferanser, vil begrepet ‘spill’ være dagens hete tema.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.