Dette gjesteposten er fra Annie Clements Beaty som spiller i bandet Sugarland. Annie skrev tidligere om #FitBit2014 -utfordringen, og la til oppskrifter og mer.

Som musiker er jeg på vei to tredjedeler av kalenderåret. Jeg er i en ny by hele tiden, skifter tidssoner, holder meg oppe sent, spiser sent, sover sent og prøver mitt beste for å opprettholde min fysiske og mentale helse. Noensinne fordi jeg kan huske, har vekten min gått opp og ned, underlagt innfallene i min viljestyrke og hva som helst kjepphest kosthold var populær den gangen. Da jeg møtte og giftet meg med mannen min mens jeg lekte med bandet Sugarland, syklet vi sammen berg-og-dalbanen med å turnere som Crazy, Yo-Yo slanking og holde på for kjære liv.

Så gjorde han det utenkelige og ble veganer, trent for en Ironman og mistet over 70 pund. Plutselig var jeg ikke lenger Tottenham Hotspur Skjorter den bedre utseendet bedre halvparten i ekteskapet vårt. Ikke kult, mann. Da jeg fortsatte å fantasere om å svømme i sjokolade elver, drukne sorgen min i pizza og Kashiwa Reysol Skjorter kostholdskoker (“Hei, jeg vil gjerne ha en stor fylt skorpepizza. Åh og en diettkoks, selvfølgelig.”) Mannen min svømte i faktisk Vannmasser, syklet hundrevis av miles og løp maraton. Det viser seg at Thad er den typen person med en uendelig fontene av selvdisiplin. Men jeg trengte ekstra hjelp.

Det var på tide for meg å gjøre en livsstilsendring, ikke noen vanvittige deprivasjonsdiettplan som garantert ville mislykkes. Jeg trengte kunnskap og ansvarlighet, to ting jeg nå har fått i spar takket være min nyttige lille Fitbit. Til slutt hadde jeg en måte å forstå hvor mange kalorier jeg brant gjennom dagen, og jeg så virkelige resultater. Som, montering-til-minidress-i-wore-to-my-sweet-sixeen-resultater (ja, jeg har fortsatt kjolen. Et superklassy varmt rosa rayon-nummer fra contempo casuals. Hvordan kunne jeg noen gang bære til en del med det?).

Annie og Thad ser bra ut!

Et annet stort element for meg er ikke Fotball Skjorter å gå alene. Ved hjelp av våre Fitbits har jeg nå flere mennesker på tur involvert, inkludert en gruppe musikkbransjetyper hjemme, ledet av min uredde ektemann som jobber med hans nonprofit-musikk som beveger seg for å gjenvinne helsen deres, og konkurrerer om flest trinn. Å turnere med Fitbit har ført til flere tilfeller av at jeg gjør ting som å jogge på plass i barer på slutten av natten og prøvde å nå målet mitt om 10.000 trinn om dagen.

Dessverre eksisterer det nå flere videoer av meg som jogger på plass mens jeg ser på filmer på scenen, jogger inne i turbussen mens den reiser nedover veien, etc. Alt er spilt inn og lagt ut uten mitt samtykke naturlig, men likevel verdt flauheten for å følge med på min venner og for å unngå den forferdelige “taunt” -funksjonen.

Og takket være at jeg droppet nesten 20 kilo og føler meg trygg, har mannen min endelig overbevist meg om å bli med ham på en vanvittig utholdenhetsutfordring. Sammen med musikken vår som flytter venner, vil Thad og jeg delta i høst i Ragnar-stafetten, et 48-timers stafett der en gruppe av oss vil ta sving å gå, løpe og sannsynligvis krype oss fra Chattanooga ned til Nashville mens resten Av oss følger med i en varebil som tar svinger med å sove, kjøre og heie på hverandre (jeg tenker at det ikke er så langt fjernet fra å turnere, så hvor vanskelig kan det egentlig være?).

Vi har satt målet om å skaffe 50 000 dollar for Melanoma Research Foundation og deres #GetNaked -kampanje, og teamet vårt stoler på Fitbit for å hjelpe oss med å trene og være der hvert eneste trinn.

Vi har alle utfordringene våre, og jeg er så takknemlig for at jeg har funnet verktøyene jeg trenger for å møte disse utfordringene. Som et team vil vi dele utfordringene med å trene for dette stafetten og gi en sannferdig beretning om det gode, det dårlige og det stygge i håp om at det kan inspirere mange av deg til å takle dine egne utfordringer. Fra meg selv, mannen min, kollegene og teamet mitt, vil jeg takke Fitbit for å være en del av å gjenvinne helsen vår!

Du kan følge Annie på reisen hennes på Facebook og Instagram.

Denne informasjonen er kun til utdanningsformål og er ikke ment som erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du burde ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helseproblem eller tilstand. Ta alltid kontakt med legen din før du endrer kostholdet, endrer søvnvanene, tar kosttilskudd eller starter en ny treningsrutine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.