oppdatering-12. august 2017-i dag råder Boxrecs Gray Johnson meg at han mottok “en e-post fra Mississippi som de Fikk OK fra North Carolina for Marvin Hunt å kjempe ”. Tilsynelatende gadd de ikke å la Boxrec vite at suspensjonen ble løftet før kampen.

Dette er i seg selv urovekkende som man lurer på hvorfor en kommisjon, eller Tysklands herrelandslag i fotball Skjorter en lege, vil bestemme at det er OK å velte et år lang suspensjon basert på kumulative KO -er etter så Juventus Skjorter kort tid.

____________________________

I fjor tillot amerikanske atletiske kommisjoner 34 krigere å konkurrere mens de ble suspendert. Dette skal ikke skje en eneste gang.

2017 er i gang med en bedre start. Først med bokserens død og tidligere UFC -jagerfly Tim Hague som fikk lov til å konkurrere i Edmonton til tross for deres interne sikkerhetspolitikk US Sassuolo Skjorter som indikerte at han ikke var egnet til lisensiering gitt sin streng med nyere KO- og TKO -tap.

Nå kommer Mississippi inn i striden med den siste rapporterte overtredelsen. Som bemerket av Boxrecs Gray Johnson, fikk Boxer Marvin Hunt, som har satt opp 38 karriereutslippstap, serverte en suspensjon, men fikk lov til å konkurrere 29. juli 2017.

Hunt tjenestegjorde bare 1/3 av ett års suspensjon som ble overlevert av boksemyndigheten i staten North Carolina etter å ha lidd sitt 6. KO/TKO -tap på rad da Mississippi lot ham kjempe. Suspensjonen kom som et resultat av at han “ble slått ut for mange ganger fortløpende”.

På årets årsmøte advokat Pat English tukte Association of Boxing Commissions and Combative Sports Members og bemerker slike tilsyn, kan ikke stå når de strider mot den grunnleggende grunnen til at atletiske kommisjoner eksisterer – for å forhindre forebyggbar tragedie.

Boxrecs Johnson lover å publisere alle overtredelser som oppstår.

Forhåpentligvis fungerer Grey’s offentlige skam før en annen forebyggbar tragedie oppstår.

Tilsynsmyndigheter eksisterer først og fremst for jager sikkerhet. De ville være lurt å huske dette.

Annonse

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Quebec ignorerer doping -suspensjoner når lisensiering MMA -idrettsutøvere? 21. juni 2017 med 1 kommentar
Både boksing og MMA -databaser som er villige til å registrere bare knoke kampsuspensjoner 4, 2018in “Bare Knuckle Boxing”
Edmonton -lisenser medisinsk suspendert MMA Fighter for Boxing Boutaugust 29, 2017 med 2 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.