Oppdatering 14. desember 2016 – I dag snakket jeg med Andy Foster, administrerende direktør for CSAC, som anbefalte at CSAC ikke trenger C3 -testing som en del av den formelle lisensieringssøknaden , Likevel vil de gjennomføre en rekke tester i løpet av det neste året i tillegg til å studere dataene.

Han bekrefter at CSAC vil bære kostnadene for disse testene.

Det juridiske grunnlaget for å tvinge lisensinnehavere til å gå gjennom C3 -testing ligger i pkt. 18710 av Californias selskap samt yrkeskode som lyder som følger

“Etter eget skjønn kan kompensasjonen kjøpe en spesiell medisinsk evaluering som skal utføres av enhver form for lisenshaver, hvis rapport skal gjøres til kommisjonen. Utgiftene til evalueringen skal deles på samme måte av kompensasjonen så vel som lisenshaver. ”

og sannsynligvis s. 18711 (iii) som sier “Kompensasjonen kan trenge en idrettsutøver eller deltaker som er lisensiert i henhold til dette kapittelet for å gå gjennom ekstra nevrologiske tester Feyenoord Skjorter der det, basert på helheten av utøverens eller deltakerens poster, ser ut til atleten eller deltakeren kan være i fare for kognitiv svekkelse.”

_________________________________

Tidligere i år omfavnet Nevada atletisk kompensasjon Cleveland Clinics C3-test som en del av konkurrentens lisensiering samt re-lisenseringsapplikasjon.

Som forklart av NAC i en uttalelse tidligere som ble tilbudt meg “C-3-testen Urawa Red Diamonds Skjorter er en nevrologisk funksjonsevaluering utviklet for å samle informasjon om en fighters balanse, reaksjonstider, hånd-øye-koordinering samt dynamisk synsskarphet. Den totale tiden å ta C-3-testen er mellom 15-30 minutter. Hver søker bør presentere seg for Cleveland Center for testing før de sender inn søknaden sin om lisens. Denne testen vil bli implementert offisielt de kommende månedene. ”

Den siste uken var California Spesify Athletic Commissions programnotater kompensasjonen gikk over C-3-testen, og som rapportert på MixedMartialArts.com, har CSAC åpenbart enige om å også omfavne C-3-testen.

Jeg har nådd ut til CSAC Frankrikes herrelandslag i fotball Skjorter for en kopi av alle typer spesielle retningslinjer som vedtar denne etterspørselen, så vel som for kommentar om deres syn på hvorfor vedtakelse av denne modifiseringen var et skritt i den beste retningen. Jeg vil oppdatere denne publiseringen når de svarer.

Den korte videoen nedenfor er en nyttig rask introduksjon til fordelene med C-3-testing

Annonse

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

California ser ut til å øke straffen til 40% av Fighter’s Pursemay 29, 2015 i “California Battle Sports Law”
Shlemenko doping straffer redusert – Full rettslige årsaker 21. juli 2016 i “California Battle Sports Law”
CSAC -høring kaster lys over Tarverdyan License RevocationFebruary 2, 2016in “California Battle Sports Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published.