Oppdatering 29. november 2016 – Det rapporteres at NYSAC er forberedt på hurtig betaling av boten.

__________________________________

OPPDATERING – Kort tid etter publisering av denne artikkelen svarte Gastelum med følgende tweet som førte til spekulasjoner om at NYSAC kan ha støttet seg fra suspensjonen deres

______________________________

I dag kunngjorde UFC at Kelvin Gastelum er planlagt å kjempe mot Tim Kennedy på UFC 206 i Toronto. Dette til tross for at Gastelum for øyeblikket har en 6 måneders suspensjon fra New York State Athletic Commission etter å ha unnlatt å ta vekt og delta på veiet inn for UFC 205.

UFC er noe forsiktig i denne kampmeldingen og bemerker at den er “i påvente av godkjenning fra de atletiske kommisjonene”.

Gastelum appellerer tilsynelatende sin suspensjon, og hvis NYSAC er villig til å rydde banen, er det ingen skade. Hvis suspensjonen forblir på plass, kan han møte regulatoriske problemer som er lisensiert i Ontario.

Forordning 52 vedtatt i henhold til Ontario’s Athletics Control Act styrer lisensen av profesjonelle Athletic Bilbao Skjorter MMA -krigere i provinsen. Forordningen § 8 (5) krever at Gastelum har en “gjeldende gyldig lisens for å delta i profesjonelle konkurranser eller utstillinger i en annen jurisdiksjon”. Dette er et obligatorisk krav, og det ser ikke ut til å være skjønn å frafalle det (selv om kravet kan krenke kanadisk konstitusjonelt garantert ‘mobilitetsrettigheter’).

Hele avsnittet lyder som følger:

(5) En person som ikke er bosatt i Ontario og som søker om tillatelse til å delta i en profesjonell konkurranse eller utstilling, skal på tidspunktet for å søke gi bevis tilfredsstillende for kommisjonæren om at personen er innehaveren av en gjeldende gyldig lisens å delta i profesjonelle konkurranser eller utstillinger i en annen jurisdiksjon. R.R.O. 1990, Reg. 52, s. 8 (5); O. Reg. 197/06, s. 4 (1); O. Reg. 465/10, s. 7 (2).

Når en usannsynlig full blåst konstitusjonell utfordring til kravet forlater en usannsynlig full blåst konstitusjonell utfordring til kravet, vil Gastelum måtte produsere en gyldig lisens fra “en annen jurisdiksjon”. Hans New York -lisens er suspendert slik at det ikke vil gjøre det. Med mindre han kan gi en gyldig gjeldende lisens fra en annen jurisdiksjon eller New York endrer tankene, kan Ontario’s hender være lovlig bundet til å godkjenne denne kampen.

I tillegg kan forskriftene § 17.2 fungere som en barriere selv om gastelum kan navigere ovennevnte med følgende krav:

17.2 (1) Hvis en deltaker er under kontrakt for å delta i en profesjonell konkurranse eller utstilling, skal deltakeren eller promotøren av konkurransen eller utstillingen, innen tidspunktet som er spesifisert i pkt. 11 (1) (b) eller (c) som relevant underkaster deg kommisjonæren bevis som er tilfredsstillende for kommisjonæren at det Boca Juniors Skjorter ikke er eksisterende suspensjoner, forbud eller andre grenser som begrenser eller begrenser deltakeren fra å delta i en profesjonell konkurranse eller utstilling under noen annen jurisdiksjon. O. Reg. 465/10, s. 16.

(2) En deltaker som er nevnt Vissel Kobe Skjorter i underavsnitt (1) som ikke sender inn bevisene som er beskrevet i dette underavsnittet, skal ikke delta i konkurransen eller utstillingen.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Kelvin Gastelum aksepterer 9 måneders USADA -suspensjon for andre marihuana -brudd 11, 2020
Brasil velter Gastelum TKO -seier til ingen konkurranse om Marijuanamay 8. 2017
New York lovlig inngår for å suspendere jagerfly som savner WeightNovember 23. 2016 i “New York Combat Sports Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published.