Årsaker til dom ble løslatt denne uken av den amerikanske tingretten, D. Arizona, og beordret eierne av et kommersielt etablissement for å betale 9 000 dollar for piratkopiering av UFC 148.

I denne ukens sak (Joe Hand Promotions, Inc. v. Chileen) viste de tiltalte UFC 148 på restauranten deres uten å betale det kommersielle underlisensavgiften. Saksøker søkte 39 000 dollar i lovpålagte skader. Domstolen avsatte en kortfattet dom til saksøker og tildelte skader på til sammen $ 9000. Ved å nå denne figuren distriktsdommer Paul Rosenblatt tilbød følgende grunner:

Saksøkerens etterforsker, Gary W. Turner, uttaler følgende fakta i sin erklæring som er relevant for Portugals herrelandslag i fotball Skjorter spørsmålet om § 605 skader: at han brukte tjuetre minutter i de saksøktes etablering om kvelden 7. juli 2012, at der der var omtrent førtifem mennesker i etableringen, at etableringen hadde kapasitet til å Ecuadors herrelandslag i fotball Skjorter holde mellom 350-400 mennesker, at de eneste TV-ene lå i et eget barområde og det var tre TV-apparater i det området, hvorav den ene estimerte til Ha en 48 ″ skjerm og to mindre sett, at alle TV -ene viste UFC 148 -telecast, at det var omtrent tjue mennesker i barområdet, og at etableringen hadde en satellittrett på taket. Mens etterforskeren ikke sier noe om å måtte betale noen dekningsgebyr eller at programmet ble annonsert på noen måte i etableringen, har de tiltalte, gjennom deres unnlatelse av å svare på forespørslene om opptak, innrømmet at de hadde en dekningskostnad og at de annonserte visningen av programmet. Saksøker har også fremmet bevis for at det ville ha kostet de saksøkte $ 2600 til å kjøpe en lisens for å lovlig vise programmet.

Som saksøkeren riktig uttaler, har retten betydelig skjønn ved tildeling av § 605. Basert på bevisene som er presentert, konkluderer domstolen at lovpålagte skader i henhold til § 605 (e) (3) (c) (i) (ii) på $ 4000 er en rettferdig tildeling.

Retten konkluderer enda mer med at saksøker har rett til en skjønnsmessig tildeling av forbedrede skader fordi bevisene fastslår at de tiltalte viste programmet for kommersiell fordel eller for privat økonomisk gevinst. På grunn av de tiltaltes anså innrømmelser, og på grunn av den støttende erklæringen til Joe Hand, Jr., aksepterer saksøkerens president, at de saksøkte burde ha tatt spesielle urettmessige tiltak i kjøp for å avskjære saksøkerens krypterte program. Saksøker har også fremlagt andre bevis på de saksøktes vilje ved at etableringen annonserte kampen, krevde lånetakerne å betale en dekningsgebyr og hadde tre TV -apparater som viste programmet. Se Kingvision Pay-Per-View, Ltd. v. Guzman, 2008 WL 1924988, på *3 (D.ariz. 30. april 2008) (“Domstoler bruker en rekke elementer for å identifisere om en tiltaltes oppførsel er underlagt forbedrede skader for vilje i henhold til § 605, inkludert tidligere overtredelser, betydelige ulovlige økonomiske gevinster, betydelige faktiske skader på saksøkeren, tiltaltes Arsenal FC Skjorter reklame for sendingen, og tiltaltes siktede en dekningsgebyr eller premier for mat og drikke under sendingen. ”) På grunn av en dekningsgebyr eller premier for mat og drikke under sendingen.”) Bevisene, vil retten tildele $ 5000 i forbedrede skader i henhold til § 605 (e) (3) (c) (ii).

Saksøkeren ber også i sin klage og i sin sammendragte dom om at den tildeles sine fornuftige advokats gebyrer og relevante kostnader i henhold til § 605. Saksøker tildeles sine kostnader og gebyrer fordi § 605 (e) (3) (b) ( iii) Tilbyr at retten “skal rette gjenoppretting av fulle kostnader, inkludert tildeling av fornuftige advokats gebyrer til en bekymret part som råder.” Saksøkeren er pålagt å overholde LRCIV 54.1 og LRCIV 54.2 for å søke om kostnader og gebyrer. Derfor,

Det er kjøpt at saksøkerens forslag til sammendrag av dom (dok. 23) er gitt i henhold til Fed.R.Civ.P. 56 I den grad saksøker tildeles summen av $ 9.000,00 fra tiltalte Donna Jean Chilleen og Kid Chilleen Promotions, Inc. i henhold til 47 U.S.C. § 605. Domstolens kontorist skal inngå dom for saksøkeren deretter.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

UFC 148 piratkopiering fører til $ 11.848 domstolens domstol 3, 2015 i “Piratkopiering”
12 000 dollar i skader kjøpt for piratkopiering av UFC 205 september 19, 2018in “Piracy”
$ 25 000 skader tildelt for UFC 183 PiracyJuly 16, 2017in “Piracy”

Leave a Reply

Your email address will not be published.