med tanke på at lovgivningen i 29 stater i fjor som leverer til student-idrettsutøvere for å motta betalinger for bruk av navn, bilde eller likhet (null), det har vært vært Dobbeltsifret økning i offentlig støtte for praksisen.

Avstemningen spurte: “Tror du studentidrettsutøvere må få lov til å tjene på bruken av navn, bilde eller likhet?”

Da Seton Hall Sports Poll stilte det samme spørsmålet for ett år siden, sa 56 prosent av befolkningen generelt at student-idrettsutøvere må få lov til å tjene på null bruk. Nå har antallet steget til 68 prosent. De motarbeidet for et år siden sto på 25 prosent; I dag er det bare 15 prosent som er imot det. I sum favoriserte amerikanere i fjor null betalinger for student-idrettsutøvere med mye mer enn 2 til 1; I år er margen større enn 4 til 1.

Seton Hall Sports-avstemningen ble gjennomført 11.-14. mars over hele USA ved å bruke en nasjonal representativ prøve vektet i henhold til kjønn, alder, etnisitet, utdanning, inntekt og geografi basert på U.S. Census Bureau-tall. Avstemningen inneholdt 1.528 voksne respondenter med en feilmargin på +/- 3,2 prosent.

Blant sportsfans var støtten til null betalinger til student-idrettsutøvere enda større. I løpet av samme år vokste sportsfans som støtter disse utbetalingene fra 64 til 75 prosent, med bare 15 prosent motarbeidet – 5 til 1 margin. Blant selvbeskrevne “ivrige fans”, gikk Manchester United Skjorter det fra 74 prosent til 80 prosent, med 12 prosent motarbeidet-større enn 6 til 1 margin.

Betale Stade Rennais FC Skjorter for galskap?

På spørsmål om studentidrettsutøvere må kompenseres økonomisk for å delta i mars galskap i tillegg til et stipend og stipendiatkostnader, var 46 prosent av befolkningen generelt enige i forslaget mens 27 prosent var motarbeidet. Blant sportsfans førte ja-avstemningen med 55-30 prosent, og blant ivrige fans, med enda større margin på 69-20 prosent.

“Tallene indikerer at de som er forbrukere av dette produktet, sportsfans, mener det er på tide å dele overskudd med student-idrettsutøverne,” sa professor Charles Grantham, direktør for Center for Sport Management i Seton Halls Stillman School of Business, som sponser avstemningen. “March Madness er en tjeneste på flere milliarder dollar, og nesten alle unntatt spillerne blir betalt godt.”

Hvordan vil du glede deg over galskapen?

Respondentene ble også spurt om hvordan de vil glede seg over NCAA -turneringene denne måneden. Handlingen så 37 prosent av sportsfans og 38 prosent av ivrige fans som bare sa “TV.” Interessant nok sa 17 prosent av sportsfans og 31 prosent av ivrige fans at de ville glede seg over ved hjelp av en kombinasjon av TV- og ikke-TV-enheter. Strengt ikke-TV (f.eks. Smarttelefoner, bærbare datamaskiner, nettbrett, etc.) ble valgt som deres kontrollmetode med 7 prosent av sportsfans og 8 prosent av ivrige fans.

Sosiale medier galskap og parentes

Når det gjelder “Second Screen” -kontroll (når kundene liker TV sammen med en sekundær enhet), sa 38 prosent av sportsfans og 52 prosent av ivrige fans at de Nagoya Grampus Skjorter vil følge eller engasjere seg med sosiale medier under turneringene, mens 45 prosent og 34 Prosentvis sa henholdsvis at de ikke vil.

“Gitt den andre skjermen som sjekker ut rutiner for NCAA-turneringene til de som ser på, ville det være smart for store merker å lage annonsekampanjer som når flere skjermer,” sa Seton Hall markedsføringsprofessor og pollmetodolog Daniel Ladik. “En annen fordel med å sjekke ut andre skjerm er at mindre merker fremdeles kan” komme i spillet “med minimerte annonsebudsjetter på sosiale medieplattformer.”

Tjueseks prosent av sportsfans og 48 prosent av ivrige fans vil fylle ut parentes; 16 prosent av sportsfans og 33 prosent av ivrige fans sa at de vil plassere en innsats på minst ett turneringsspill.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.